over ons

over ons

Wij als Stichting Duurzaam Weerselo hebben als doel om Weerselo en omstreken duurzamer te maken. Onze focus ligt daarbij voornamelijk op de bewoners en het adviseren hoe te verduurzamen en welke commerciële partijen u daarbij zouden kunnen helpen. Wij zijn een onafhankelijke Stichting die bestaat uit een groep van 9 vrijwilligers uit Weerselo die zich alle 9 bezig houden met duurzaamheid en dat graag willen delen met inwoners van Weerselo e.o.

Doelstelling:
‘stimuleren tot het verduurzamen van de eigen woning.’

Ons doel is zoveel mogelijk Weerselose huishoudens (en daarbuiten) te stimuleren tot het verduurzamen van de eigen woning. Andere duurzame ontwikkelingen volgen we nauwgezet en realistische daarvan willen we op praktische wijze introduceren.

Nick
Nieuwe Weme

Voorzitter

Werkzaam in de windenergie en lid van de Dorpsraad Weerselo. Als je die twee dingen combineert kom je dus al snel hierop!

Vacature

Secretaris

 

Harry
Oude Rengerink

Penningmeester

Verbeteren van het milieu en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Gerard oude
hengel

Lid

Was als projectleider werkzaam bij een bouwkundig adviesbureau. Gezien de bouwkundige raakvlakken met Stichting Duurzaam Weerselo een interessant en duurzaam vervolg in Weerselo.

Johan oonk 

Lid

Vanuit de Dorpsraad al jaren bezig ons dorp op meerdere manieren ‘toekomstbestendig’ te maken. De stichting Duurzaam Weerselo is daarvan een logisch uitvloeisel.

Mathijs helthuis

Lid

Werkzaam als Installatietechnisch Adviseur, waarbij ik opdrachtgevers veelal ondersteun bij het kiezen van duurzame installaties. Naast mijn werk ben ik ook persoonlijk erg geïnteresseerd in techniek en duurzaamheid.

Martijn Scholten

Lid

Werkzaam in de techniek waarin ik mij vooral bezig houdt met het voorbereiden, organiseren en optimaliseren van het mechanisch onderhoud. Geïnteresseerd in duurzaamheid door de vele technische aspecten en ontwikkelingen die het met zich meebrengt.

benny
scholte lubberink

Lid

Was werkzaam als adviseur stedelijke- en energie ontwikkeling bij het openbaar bestuur (gemeente) en heb een juridisch-bestuurskundige achtergrond. De kennis en ervaring opgedaan in de energietransitie in al z’n facetten zet ik graag in voor een Duurzamer Weerselo .

Nog meer nieuws!

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Nog meer nieuws!

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief