Duurzaam Weerselo verloot gratis EPA adviezen t.w.v. €500!

Duurzaam Weerselo verloot gratis EPA adviezen t.w.v. €500!

Met dank aan de gemeente Dinkelland mogen wij, Stichting Duurzaam Weerselo, een aantal kosteloze EPA-adviezen toewijzen aan geïnteresseerde Weerseloërs. Waar zo’n advies normaliter al gauw zo’n €500,- kost kunt u door te mailen kans maken op een gratis EPA-advies. Bij meerdere aanmeldingen zal er geloot worden.

Wat is een EPA advies?

Een EPA-advies bestaat uit een energielabel en een adviesrapport van uw woning. Dit advies geeft een duidelijk inzicht in de energiezuinigheid van uw woning. Hierbij staan de letters EPA voor Energie Prestatie Advies. Middels dit advies krijgt u inzicht in de huidige staat van de energieprestaties van uw woning.

Daarnaast geeft dit advies d.m.v. energiebesparende maatregelen een stappenplan weer waar U voordelen uit kunt halen. In dit stappenplan wordt geadviseerd hoe uw woning energiezuiniger en comfortabeler gemaakt kan worden. Indien u overgaat tot uitvoering van dit stappenplan stijgt de woningwaarde en zal er bespaard gaan worden op de energiekosten.

Deze EPA’s kunnen ingezet worden op woningen voor 1992. Wel dient de bewoner mee te werken met de ervaringsverhalen over de woning en dat deze ervaringen gedeeld worden met andere Weerseloërs.

Inmiddels zijn 4 EPA adviezen verloot en is de aanmelding gesloten.