Informatieavond gevelisolatie

Op dinsdag 23 en donderdag 25 juni is er bij Volkerink Bouw een informatieavond georganiseerd voor de bewoners van Weerselo omtrent het verduurzamen van woningen d.m.v. gevelisolatie. Om geïnteresseerden in aanmerking te laten komen voor de SEEH subsidie, behoort het plaatsen van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas tot één van de twee isolerende mogelijkheden.

Gedurende deze interessante en leerzame avond op industrieterrein de Echelpoel is gestart met een korte uitleg over het bedrijf zelf. Vervolgens werd er een rondleiding gegeven door de showroom. In deze showroom werd uitgebreid stilgestaan bij de verschillende opties, vormen en stijlen van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas welke beschikbaar zijn bij Volkerink.

Na een goede indruk te hebben gekregen van de leverbare kunststof kozijnen werd een rondleiding gegeven in de werkplaats van Volkerink. Hier kregen de geïnteresseerden een heldere en duidelijke uitleg over hoe de kunststof profielen worden gezaagd en machinaal worden bewerkt om vervolgens over te gaan op het assembleren van de kunststof kozijnen met hoogrendementsglas.

Namens Stichting Duurzaam Weerselo willen wij Volkerink Bouw bedanken voor deze interessante informatieavond.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van gevelisolatie, waaronder ook hoogrendementsglas, eventueel in combinatie met kunststofkozijnen dan kunt u zich vrijblijvend laten informeren via info@duurzaamweerselo.nl