VACATURE Secretaris/bestuurslid

Werkzaamheden
Als lid van Duurzaam Weerselo houd je je bezig met het voorlichten en informeren van de Weerseloërs op het gebied van duurzaamheid. Onze werkzaamheden zijn zeer divers vandaar dat je je eigen invulling kunt geven aan je werkzaamheden. Ook eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Normaal gesproken komen wij eens per 2 maanden bij elkaar waarbij je in de tussenperiode werkt aan de lopende projecten. De belasting hiervan is geheel afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren.
Voor de functie van secretaris wordt ook verwacht dat de binnenkomende stukken worden behandeld en ondersteuning wordt geboden bij vergaderingen.

Tijdsinvestering
In overleg

Bijzonderheden
Wij stellen geen harde eisen aan onze mensen, een enthousiaste instelling vinden wij het belangrijkst. Verder is affiniteit met of belangstelling voor duurzaamheid natuurlijk mooi meegenomen.

Wie zijn wij?
Duurzaam Weerselo is een stichting die vanuit de Dorpsraad Weerselo is opgericht en zich bezig houdt met allerlei activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Op dit moment ligt onze hoofdfocus op het verduurzamen van woningen in Weerselo. Dit doen wij samen met de bewoners van Weerselo d.m.v. voorlichting en gezamenlijke inkoop van isolatie. Een van onze actuele projecten is het organiseren van een voorlichting waarbij wij een op maat gemaakt advies presenteren voor een wijk in Weerselo. Onze organisatie bestaat op dit moment uit 8 personen

Vragen of belangstelling, mail dan naar info@duurzaamweerselo.nl of bel met Nick Nieuwe Weme 06-2243 6689